Osmnáctka si s Novým Jičínem poradila rozdílem čtyř branek, šestnáctka nastřílela hned jedenáct branek

25. 3. 2024
Redakce

Dorostenecké týmy z U18 a U16 si ve svých utkáních připsaly vysoké výhry. Osmnáctka vyhrála s Novým Jičínem 5:1. Šestnáctka své starší kolegy ještě trumfla když s Jičínem vyhrála dokonce 11:0.

Slezský FC Opava U18 - FK Nový Jičín U18 5:1 (2:0)

Branky: Strnadel, Jašek, Nováček, Dědík, Geryk

Opava: Včelný - Cileček (73. Vyležík), Hendrych (46. Kysilko), Nováček (61. Závěšický), Mrovec, Strnadel, Jašek (61. Gebauer), Sedláček, Glazar, Dědík, Geryk

,,S výsledkem jsme spokojení, s herním výkonem už tolik ne. Představoval bych si, že proti takovému soupeři budeme ještě víc dominantní. Na druhou stranu, složení týmu do zápasu bylo poskládané ze všech dorosteneckým kategorií, takže o nějakých automatizmech se nemůžeme bavit. Jsem rád že se střelecky prosadilo vícero hráčů, a taky za výkony mladších kluků. Poslední pochvala patří brankáři Včelnému, který nás podržel v důležitých situacích, kdy se soupeř dostal do velkých šancí." okomentoval utkání Petr Zapalač.

Slezský FC Opava U16 - FK Nový Jičín U16 11:0 (8:0)

Branky: 5x Stareček, 2x Závěšický, Dobiáš, Šejda, Hladký, Balint

Opava: Bernatík - Dobiáš (46. Vychodil), Mac, Šejda (46. Halfar), Ambrož, Slanina, Lazar, Hladký (46. Richter), Stareček, Závěšický, Tihelka (46. Balint)

,,Utkání mělo od začátku jednoznačný průběh a to se odrazilo i na konečném výsledku. Jsem rád, že kluci byli aktivní a hladoví po gólech. Doufám, že si chuť přenesou i do dalších týdnů." uvedl k utkání trenér Sedlář.



sdílet