Béčko porazilo Vítkovice, Maléř skončil v nemocnici

8. 3. 2015
Redakce

O P A V A - Naše rezerva dál pokračuje se zimní přípravou, v jejímž rámci naposledy porazila na umělce v Kylešovicích Vítkovice. Vedoucí tým divize Opavané přejeli přesvědčivě 3:0, třebaže od dvacáté minuty se museli obejít bez Pavla Maléře, jenž si z nešťastného střetu s vlastním spoluhráčem odnesl otřes mozku.

Byl udeřen loktem do hlavy a musel do nemocnice. Podle trenéra béčka Lubomíra Hrabiny je však naštěstí v pořádku. Tato nepříjemná událost neměla na výkon opavského mužstva negativní vliv. Naopak.

Nejprve přímo z rohu zakroutil balon do brány Gebauer, následně Galvas přesným centrem našel hlavu nabíhajícího Pezzottiho a v poločase vedli domácí dvoubrankovým rozdílem.

Čtvrthodiny před koncem pak Galvas z penalty upravil na konečných 3:0, čímž tak potrestal faul v šestnáctce na pronikajícího Uvíru. Lubomír Hrabina byl s výkonem svých svěřenců spokojen tak ze dvou třetin.

„Spokojenost panuje s prvními šedesáti minutami. Do té doby jsme hráli kompaktně a bez chyb. Soupeř se prakticky k ničemu nedostal. Naše hra měla hlavu a patu,“ poznamenal kormidelník rezervy SFC.

SFC Opava B – Vítkovice 3:0 (2:0)
Branky: 32. Gebauer, 35. Pezzotti, 75. z pen. Galvas.
Opava B: Godula (46. Štencel) – Maléř (20. Mezera), Michal Hrabina (66. Uvíra), Hoza, Pavlíček – Lavrovič, Vojtěšek, Gebauer, Galvas, Kubalák – Pezzotti. Trenér: Lubomír Hrabina.
sdílet