Bezpečnostní opatření pro utkání v Třinci

23. 3. 2016
Redakce

O P A V A - Utkání mezi Třincem a Slezským FC, které se uskuteční v sobotu 26. března se začátkem v 11:00 na stadionu Rudolfa Labaje, bylo vyhodnoceno jako rizikové. Níže uvádíme organizační informace.

„Parkování pro motorová vozidla a případný výjezd autobusem fanoušky hostí bude zajištěno na Tyršově ulici, poblíž, nebo přímo u staré WERK Arény (ul. Lesní č. 60), kde se bude nacházet pokladna pro fanoušky hostí. Pro fanoušky jedoucí vlakem je nejvýhodnější spojení s výjezdem 8:42 ze stanice Opava-Východ a příjezdem do stanice Třinec-Centrum v 10:33. Pro tyto fanoušky budou ve stanici Třinec-Centrum připraveny zdarma autobusy, speciály k přepravě fanoušků k hlavnímu vstupu k pokladně hostujícího sektoru u staré WERK Arény, kde budou autobusy parkovat a po ukončení utkání pojedou také zpět na vlakové nádraží. V sektoru pro hosty již bude připraven stánek s občerstvením a sociální zařízení,“ zní z doporučení Policie ČR.

Policie žádá všechny místní občany, aby v den utkání neparkovali na Tyršově ul., poblíž staré WERK Arény, popřípadě na parkovišti u zimního stadionu.

Vzhledem ke zvýšenému riziku utkání budou probíhat u vstupu důkladné bezpečnostní prohlídky. Žádáme diváky, aby na stadion nevnášeli žádnou pyrotechniku a nenechávali si cestu na stadion na poslední chvíli. Vstup pro fanoušky domácích je tradičně za halou STaRS, vedle správní budovy FK Fotbal Třinec.

Změny se dotknou i třineckého kotle, který bude z bezpečnostních důvodů přesunut na druhou stranu tribuny.

Vstupné pro toto utkání činí 50 Kč. Studenti a důchodci po předložení průkazu zaplatí 30 Kč, ženy, děti a držitelé karet ZTP nebo ZTP/P mají vstup na utkání zdarma.


sdílet