Tým U17 na Memoriálu Vlastislava Marečka vyhrál nad Hlučínem

21. 1. 2013
Redakce

Opavská sedmnáctka má za sebou první týden zimní přípravy a první utkání v novém roce, které skončilo výhrou.

FC Hlučín U17 – SFC Opava U17 1:3 (0:2)
Branky SFC: 4. Rolný, 25. Hendrych, 72. Češek (asistence Kolig). ŽK: 29. Kučerák.
Do utkání zasáhli: Lasák, Lebeda, Němec, Kučerák, Košárek, Machura, Rolný, Šindler, Češek, Vicherek, Hendrych, Němčík, Kolig, Pavelek. Trenéři: Pavel Vaigl a Petr Beneš.

Hodnocení Pavla Vaigla, trenéra U17

Další utkání v rámci turnaje „Memoriál Vlastislava Marečka“ v Hlučíně rozhodně stálo za prožití. Nejen, že se jednalo o vůbec první naše utkání v tomto roce, ale hlavně - náš tým prochází „reinkarnací“ po bolestném úbytku celkem šesti hráčů.

K utkání jsme tak nastoupili, ač ne ještě zcela kompletní, s novými skvělými kamarády a nutno dodat, že působili skvělým dojmem i výkonem. Celý tým se pak prezentoval vysokým kondičním nasazením s pohlednými herními prvky zúročenými pěknými góly se spoustou dalších šancí.

Zajímavým postřehem je zcela jistě fakt, že počáteční zimní průprava se pozitivně projevila mimo jiné ve skvělé koordinaci pohybu našich hráčů na lehce kluzkém terénu hlučínského hřiště.

Hrálo se v příjemně mrazivé, ale velmi přátelské atmosféře všech zúčastněných tohoto klání. Je mi též velkým potěšením oficiálně přivítat v našem týmu další posilu, a to mého nového kolegu-asistenta Petra Beneše.


sdílet