SFC zná soupeře pro semifinále. Opava míří do Mladé Boleslavi

13. 4. 2017
Redakce

Opava – Fotbalisté Slezského FC už znají jméno svého soupeře pro semifinále MOL Cupu. Opava se v něm střetne s prvoligovou Mladou Boleslaví. Hrát se bude na hřišti obhájce pohárového prvenství. Úřední termín semifinálového utkání je stanoven na středu 26. dubna.

„Uděláme všechno pro to, abychom se do finále dostali. S losem jsme spokojení. Musí nás ale varovat to, že Opava vyřadila tři ligová mužstva a odehrála skvělý podzim. Pořád je v boji o postup do první ligy,“ upozornil Vladimír Rosenberger, sekretář FK Mladá Boleslav.

„Chtěli jsme, ať je nám los nakloněn a hrajeme doma. Máme Mladou Boleslav. Jsme rádi, že hrajeme proti obhájci. Na hřišti odevzdáme všechno. Jen nás kvůli našim fanouškům trochu mrzí, že nehrajeme doma,“ uvedl generální manažer Slezského FC Alois Grussmann.

„Dostal jsem jediný úkol, abychom hráli doma, což se nesplnilo. Boleslav je silný tým a bude favoritem, ale my už jsme v této sezoně porazili tři ligové týmy. Budeme se snažit, aby to s námi Mladá Boleslav neměla jednoduché,“ řekla pro Českou televizi největší opavská hvězda Zdeněk Pospěch.


sdílet