Dvanáctka na závěr prohrála s Vítkovicemi

13. 6. 2017
Redakce

Opava – Fotbalisté dvanáctky Slezského FC za sebou mají poslední mistrovský zápas této sezony. Na závěr se doma postavili proti soupeři z Vítkovic. Byť se mladí hráči Slezského FC snažili, nakonec prohráli v poměru 2:4.

SFC Opava U12 - MFK Vítkovice U-12 2:4
Branky SFC: Richard Kovárník, Lukáš Lazecký.

Sestava SFC: Tobiáš Souček, Matyáš Kadlec, Adam Sedláček, Adam Cileček, Matyáš Pierník, Albert Vlašánek, Dan Bártek, Tomáš Nováček, Lukáš Vyležík, Dominik Malý, Jan Ulrich, Patrik Wehowský, Filip Kokeš, Lukáš Lazecký, Richard Kovárník, Max Híreš.

Komentář trenéra SFC U-12 Marcela Klajmona:

„V posledním mistrovském utkání sezony jsme i přes nepříznivý výsledek rozhodně nebyli horším týmem a krom úvodních 10 minut jsme se prezentovali velmi dobrým herním projevem, což se v budoucnu v podobných utkání s takovými soupeři určitě pozitivně odrazí.

Celkově musím kluky pochválit za celou sezónu, za jejich přístup a pracovitost v tréninku. Věřím, že jdeme správnou cestou. Je nutno poděkovat za výbornou práci předchozího hlavního trenéra Martina Kotaly. A nakonec bych rád poděkoval všem rodičům za skvělou spolupráci během celé sezóny 2016/2017. Vše ostatní si řekneme na závěrečném posezení a ukončení sezóny.“


sdílet