Novinka! Vstupenky na Slezský FC můžete zakoupit on-line

18. 8. 2017
Redakce

Opava – Slezský FC hlásí zajímavou novinku. Vstupenky na domácí zápasy opavských fotbalistů si nově můžete zakoupit přes internet prostřednictvím on-line systému.

Lístky si můžete zakoupit přímo z pohodlí domova. Celý proces je velmi jednoduchý a zabere jen pár vteřin. Ušetříte tak čas strávený ve frontě u pokladny před zápasem.

Jak to funguje? Stačí pouze kliknout na uvolněné místo k online prodeji, vyplnit kontaktní údaje a přejít na platbu on-line. Následně Vám na e-mail dorazí čárový kód, který si stačí vytisknout a při vstupu na stadion přiložit ke čtečce turniketu. V případě, že vlastníte chytrý telefon, můžete si kód načíst přímo z displeje telefonu a vstupenku v tom případě tisknout nemusíte.

Vstupenky na utkání se Sokolovem »


Lístky si můžete také rezervovat a následně před zápasem vyzvednout na jednom z 350 prodejních míst sítě Ticketportal. V současné době si můžete pořídit vstupenky na sobotní zápas se Sokolovem. Předprodej lístků na úterní utkání s Táborskem bude spuštěn v neděli.

Klub mohl on-line prodej vstupenek spustit díky novému vstupnímu systému na Městském stadionu. „Budeme rádi, když fanoušci tuto možnost využijí. Vstupenky mohou získat předem a nemusí na ně stát frontu před stadionem,“ říká technický ředitel Slezského FC Opava Jaroslav Rovňan.


sdílet