Mladší přípravka byla úspěšná

15. 1. 2018
Redakce

Opava – Úspěšný víkend má za sebou mladší přípravka U 9. Vítězstvím na turnajích v Bruntále a v Opavě navázala na turnajová prvenství z podzimní části, kdy se klukům podařilo vyhrát Pospěch Cup, velmi dobře obsazený turnaj v Třinci a postoupit do finále Ondrášovka Cupu.

Sobotního turnaje v Bruntále se zúčastnilo osm týmů a SFC vyslal do boje dvě mužstva. Oba opavské týmy si postupně zahrály s Uničovem, Šternberkem, Krnovem, Černovírem a se dvěma celky domácího Bruntálu. Žlutý výběr ve složení Barteska, Bayer, Bureš, Doleží, Hulva, Jedlička a Theodoru na turnaji nepoznal chuť porážky, své soupeře jednoznačně přehrával a po zásluze si vybojoval pohár za první místo, Jannis Theodoru si domů navíc odvezl cenu pro nejlepšího hráče turnaje.

Červený tým se na turnaji také prezentoval dobrými výkony. Škoda neproměněných šancí, které kluci měli v prvních dvou zápasech, protože pokud by své šance proměňovali, bojovali by také o medailové umístění. Červení nastoupili v sestavě Hübsch, Chmel, Malík, Racl, Režnárek, Warisch, Kubáň.

Nedělního podniku v domácí hale se zúčastnily čtyři týmy. Tým SFC, v jehož sestavě se tentokrát objevili Foltýn, Horák, Chovanec, Jašek, Jančík, Kolečkář, Kubáň, Miškev a Věntus, narazil na týmy Slavie Opava, Kylešovic a Bílovce. Na hřišti působil velmi sebevědomě, v žádném ze šesti zápasů nedal svým soupeřům šanci a jednoznačně dominoval.

Trenéři Chmel, Jedlička a Podoba děkují všem hráčům za vzornou reprezentaci SFC Opava.

Tým SFC Opava U 9 nebude zahálet ani o nejbližším víkendu, kdy se v domácí hale utká s Baníkem a Katowicemi. Hned následující víkend ho pak čeká miniturnaj v Ostravě s domácím Baníkem a Spartou.


sdílet