Michal Šrom: Klukům budu držet palce, aby Zlín porazili

20. 3. 2013
Redakce

Michal Šrom, který je ve Slezském FC na hostování ze Zlína, se podělil o své postřehy na adresu sobotního soupeře Opavy.

„Zlín podrobně sleduju, po každém zápase si voláme s Lubošem Kubicou a bavíme se o tom, jak se nám oběma dařilo,“ říká rychlonohý záložník.

„Od léta mají prakticky stejný mančaft, v zimě tam neudělali velké změny. V průběhu podzimu přišel trenér Kalivoda, po nímž dosahuje tým slušných výsledků. V prvním jarním kole sahali po bodu na hřišti Bohemians, kde vůbec nehráli špatně,“ tvrdí Michal Šrom.

„Mají velmi zkušený tým a je tam plno borců, kteří toho mají hodně za sebou a stále podávají výborné výkony,“ dodává odchovanec Bystřice pod Hostýnem.

K pravděpodobné sestavě soupeře Michal Šrom říká: „Myslím si, že Tomáš Polách od začátku hrát nebude. Uprostřed hřiště teď nastupují Pavel Elšík s Romanem Dobešem. Druhý jmenovaný hrál teď proti Znojmu skvěle a vstřelil nádherný gól z přímého kopu. Tipuji, že trenér Kalivoda vítěznou sestavu nezmění.“

Do sobotního zápasu Michal Šrom kvůli klauzuli ve smlouvě o hostování nebude moci nastoupit. „Jsem ve stejné situaci jako na podzim, kdy jsem také nemohl proti Zlínu hrát,“ upřesňuje 25letý hráč.

„Musím se s tím smířit. Zápas budu prožívat na tribuně a budou to ještě větší nervy, než kdybych byl na hřišti. Samozřejmě chci, aby Slezský FC vyhrál. Klukům budu moc držet palce, aby Zlín porazili,“ uzavřel rozhovor Michal Šrom.


sdílet