Přípravky se v neděli utkaly na hlavním stadionu

24. 3. 2014
Redakce

O P A V A - Přípravky ročníků 2003, 04, 05 a 06 Slezského FC Opava, Śląsku Wrocław a Baníku Ostrava se v neděli představily v rámci miniturnaje na hlavním stadionu v Městských Sadech.

Až na nepříznivé počasí se akce nadmíru povedla.

„Kluci mezi sebou svedli výborná utkání plná fotbalových momentů a navíc si své zápasy po domluvě mezi všemi trenéry odřídili sami. Pravidla byla daná v rámci fair play a každý hráč měl jediný úkol, přiznat teč znamenající autové vhazovaní či rohový kop, čímž jsme chtěli mezi kluky dostat férovost, respekt, úctu k soupeři a v neposlední řadě nehledět na výsledek, ale pořádně si užít den plný fotbalu,“ řekl spoluorganizátor akce a asistent trenéra opavské přípravky U9 Lumír Sedláček.

„Pozitivní ohlasy všech zúčastněných a také rodičů jen utvrdilo trenéry přípravek SFC Opava neskončit jen jedním trojzápasem a pokračovat v konfrontaci nejen na domácí úrovni, ale dát šanci klukům rozvíjet se i proti mezinárodním soupeřům. Rád bych všem poděkoval za účast a trenérům opavských přípravek za pomoc,“ dodal Sedláček.


sdílet