Helešic: Jsem šťastný, že míč spadnul přesně tam, kam jsem chtěl

14. 4. 2022
Redakce | FOTO: Deník / Petr Widenka

Opava – Opavský tým prohrával od samotného začátku s fotbalisty Prostějova 0:1, kdy se z rohového kopu prosadil Omale a byl to právě Matěj Helešic, který svým krásně umístěným přímým kopem vyrovnal stav utkání a pomohl tak k výhře 2:1.

„Dnešní zápas jsme zaslouženě vyhráli. Hned z úvodu zápasu jsme měli několik šancí, které jsme měli proměnit. Bohužel opět jsme inkasovali gól z rohu a v momentě, kdy jsme měli jít do vedení jsme prohrávali. Góly z rohů jsou něco, na co se určitě musíme zaměřit, protože to není první taková inkasovaná branka. Každopádně jsme hráli pořád to, co jsme měli nastavené a nepolevovali jsme v nasazení a ve hře,“ začal své hodnocení autor vyrovnávací trefy, Matěj Helešic.

„Jsem šťastný, že mi tam přímý kop spadnul a že jsem mohl odčinit svou zahozenou šanci a dopomoct týmu k výhře svou brankou. Kdybychom dneska nezvítězili, tak bych to jednoznačně bral jako ztrátu,“ pokračoval Helešic.

„Po tréninku zůstávám na hřišti déle a zkouším si přesně tyto situace. Jsem rád, že mi to dneska vyšlo a míč spadnul přesně tam, kam jsem chtěl,“ okomentoval svůj gól Matěj Helešic.

„Ve Vyškově jsme dostali facku, která nás probrala a od té doby jsme jiný celek. Hrajeme daleko lépe a dokážeme i těžké a vyrovnané zápasy zvládat a pravidelně bodovat. Sebevědomí nám stoupá zápas od zápasu a je cítit v kabině jak na klucích, tak na realizačním týmu, že je všechno možné. Teď nás čeká zápas s Líšní, kam jednoznačně jedeme vyhrát. Nic jiného nás nezajímá,“ ukončil své hodnocení Matěj Helešic.


sdílet