Janoščín: Musíme jednoznačně přidat

1. 8. 2022
Redakce

Opava – První zápas v pozici kapitána Jiřímu Janoščínovi zhořkl. Jeho tým na severu Čech třikrát inkasoval a s Varnsdorfem padl 3:1. Jak utkání hodnotí si přečtěte v rozhovoru.

„Upřímně musím říct, že Varnsdorf vyhrál zaslouženě. Byli na nás výborně nachystaní a dařilo se jim plnit vše, co na nás chtěli hrát. Začali nás napadat ve dvou útočnících a dařilo se jim narušovat naši kombinaci odzadu. Dostávali jsme se díky tomu do problémů a z toho plynuly i ty žluté karty v úvodu utkání,“ začal své hodnocení kapitán Jiří Janoščín.

„Domácí hrozili zejména po standardních situacích a vlastně hned jejich první byla téměř gólová. V prvním poločase jsme sice dokázali rychle zareagovat na inkasovanou branku, ale dnešní výkon rozhodně nebyl optimální. Musíme jednoznačně přidat,“ uvedl Janoščín.

„Na videu jsme se na podobné typy zahrávání standardek připravovali a stejně jsme dostali branku. A nám zápase dá hlavou gól nejmenší hráč na hřišti, když to dostane do náběhu. Musíme se na to podívat na videu a říct si kde byla chyba, abychom se toho do příště vyvarovali,“ pokračoval opavský kapitán.

„Nyní už se musíme v hlavách nastavit na pátek, kdy nás čeká Dukla. Pro hráče je to dobře, že je další zápas za chvíli. Chtěli bychom v Opavě opět vybudovat svou pevnost. Z našeho stadionu se body vozit nebudou,“ řekl na závěr opavský kapitán.


sdílet