LASÁK: Utkání by slušela remíza

9. 10. 2022
Redakce

OPAVA – Slezský se v derby utkal s Karvinou. Utkání tabulkových a regionálních sousedů rozhodnul v poslední vteřině nastaveného času karvinský Ezeh. V utkání se chycenou penaltou blýsknul Lasák. Na body to však nestačilo.

„V prvních kolech jsme předváděli takové nevyrovnané výkony. Postupem času se to ustálilo, a kdybychom zvládli utkání s Karvinou, tak jsme mohli příští týden hrát s Líšní o první místo. Bohužel se nám to nepovedlo. Musíme se dále snažit prezentovat zodpovědným výkonem do defenzivy a proměňovat své šance, kterých si vytváříme dostatek. Utkání by slušela remíza,“ vyjádřil se brankář Kryštof Lasák k zápase s Karvinou.

„Jsem rád, že jsem dokázal chytit penaltu, ale mám na ní svůj podíl viny. Situaci předcházela má chybná rozehrávka, po které následovala penaltová situace. Co se týče samotného kopu, tak jsem chtěl původně skákat na druhou stranu. Kuba Yunis mi ale ukázal, kam to podle něj poletí a já ho poslechl. Takže na tom má také svůj podíl,“ uvedl Kryštof Lasák k chycené penaltě.

„Co se týče rozhodujícího gólu, tak si ani nejsem jistý, jestli ten hráč měl být na hřišti. Rozhodčí ho totiž dvakrát vykázal. Každopádně přišel centr z pravé strany, pro který jsem si chtěl jít. Míč ale letěl dál od brány. Ze souboje pak vyplaval Ezeh, který utkání rozhodnul v poslední vteřině,“ uvedl Lasák k inkasované brance.


sdílet