ŠIGUT: Bod z venku se vždy cení

30. 10. 2022
Redakce

OPAVA - Slezský v posledním kole remizoval v Prostějově 2:2 a přivezl si tak domů cenný bod. Utkání, ve kterém opavští dvakrát prohrávali, nakonec mohli ještě zvrátit ve vítězství. V samotném závěru mohl výhru vystřelit střídající Dostál. Utkání s 1.SK Prostějov hodnotí autor vyrovnávací trefy, Samuel Šigut.

"Utkání se hrálo na těžkém terénu což do jisté míry ovlivnilo naši hru. Nebylo tam tolik kombinační hry, kolik bychom si představovali. Každopádně jsme toto velmi náročné utkání zvládli vcelku dobře a bod z venku se vždy cení. V zápase jsme navíc dvakrát prohrávali a pokaždé jsme to dokázali stáhnout. Velká pochvala pro celý tým za to, že jsme se nevzdali a bojovali až do konce," začal své hodnocení Samuel Šigut.

"V poslední době jsem se potýkal s drobnějšími zdravotními komplikacemi, takže jsem rád, že je to snad za mnou. Ta pauza mi pomohla psychicky, kdy jsem si mohl vyčistit hlavu a jít do toho zase naplno a s veškerou energií. Jsem rád, že mi to tam konečně spadlo," pokračoval v hodnocení Šigut.

"Vlastně ani nevím kdo ten balón posílal do vápna. Viděl jsem jen míč, který jsem si hledal v náběhu do vápna a trefil jsem to nějak hlavou. Jsem rád, že jsem to konečně zlomil a dal jsem branku," okomentoval svůj gól Šigut.

"Zatím se nám nedařilo využívat standardní situace, což nás sráželo v minulých zápasech dolů. Tady v Prostějově se nám konečně vrátila ta dřina, se kterou na tom pracujeme v tréninku. Sešlo se všechno tak, jak to má být. Přišel výborný balón, měli jsme skvělý důraz v pokutovém území a to všechno se přetavilo ve vstřelený gól," uzavřel své povídání Samuel Šigut.


sdílet