Posezonní schůzka s vedením klubu přeložena na čtvrtek 15. prosince

30. 11. 2022
Redakce

Posezonní a v pořadí již třetí schůzka s vedením akciové společnosti Slezského fotbalového clubu Opava se měla původně uskutečnit tento pátek, tedy 2. prosince od 18:00. Nicméně došlo k jejímu přeložení a novým termínem je čtvrtek 15. prosince, přičemž schůzka proběhne ve venkovních prostorech areálu hlavního stadionu v Městských sadech.

„V prvé řadě bych se chtěl tímto omluvit všem fanouškům, kteří chtěli tento pátek dorazit, za přesunutí schůzky. Vzhledem k programu městských trhů a také tomu, že se blíží Vánoce, rozhodli jsme se celou akci nakonec pojmout trochu netradičně, ne jen jako besedu u piva a z tohoto důvodu schůzku termínově posunout. Setkání se tedy uskuteční ve čtvrtek 15. prosince a proběhne v areálu stadionu, konkrétně u stánků s občerstvením za tribunou G. Rád bych tímto pozval všechny fanoušky, aby dorazili i se svými rodinami a společně s námi prodiskutovali nejen aktuální témata týkající se klubu, ale také si užít vánoční atmosféru do prostředí, kam celoročně přichází podporovat svůj oblíbený klub," uvedl předseda představenstva Lukáš Petřík.

Pro fanoušky budou připraveny stánky s občerstvením, ve kterých nebude chybět například svařák, punč nebo pivo. Těšit se pak můžete také na teplou polévku, výborné klobásky a další pochutiny. K dispozici bude také stánek s věcmi z fanshopu a prvních třicet příchozích navíc obdrží klubový kalendář na rok 2023 zdarma.

Celá tato událost bude mít navíc i charitativní podtext, když veškerý výtěžek z prodeje občerstvení poputuje na transparentní účet Nadačního fondu Slezský Slezsku.

Areál stadionu bude otevřen již od 17 hodin, přičemž ke vstupu do areálu budete moci využít vchod od Opavice. Samotná beseda s vedením pak proběhne od 18:00.

PS: O teplo se nemusí bát, k dispozici by měl být dostatečný počet plynových lamp, které vás zahřejí.


sdílet