Opavská firma Agrozem se stala partnerem SFC

25. 1. 2023
Redakce

Opavský fotbal nově podpoří opavská společnost Agrozem Opava, s.r.o.

Agrozem Opava, s.r.o. je stabilní a postupně se rozvíjející firma, která působí nejen v našem regionu, přičemž na trhu působí již od roku 1999. Společnost nabízí kromě prodeje náhradních dílů na zemědělské stroje i široký sortiment strojních součástí a nářadí, které dodává nejen pro zemědělský sektor, ale například i pro strojírenský, potravinářský či chemický průmysl a v neposlední řadě pak i soukromým osobám a všem kutilům. V současné době je společnost schopna zákazníkům nabídnou přes 27.000 položek skladem a přes dalších 580.000 položek od našich dodavatelů z EU do druhého dne. Navíc se jedná se o regionálního zástupce zahradní techniky AL-KO a komunální techniky KUBOTA a to včetně autorizovaného servisu.

„Jsem patriot opavského fotbalu, který si prošel mládeží Ostroje Opava a i jako fanoušek SFC se aktivně zajímám o chod a vývoj v opavském fotbale. Jednání o partnerství byla s panem Sigmundem vždy korektní, profesionální a hlavně velice dlouhá. Nicméně mě zaujala koncepce postupných cílů a změn, které chce nové vedení dosáhnout. Opavský fotbal má tradici a určitě i budoucnost, proto jsme se jako firma rozhodli navázat s klubem spolupráci," uvedl jednatel společnosti Petr Štibraný.

„Společnost Agrozem je s opavským fotbalem velmi úzce propojená a to především díky osobě pana Štibraného, který v něm dokonce jako hráč aktivně působil. Z prvního společného jednání šlo vycítit, že mu klub není lhostejný a má ho stále v srdci. Pan Štibraný spadá přesně do profilů podnikatelů, kterými se chceme obklopit a to i proto, že obor jeho podnikání úzce souvisí s provozem a údržbou našich sportovišť," řekl předseda představenstva SFC, Lukáš Petřík.


sdílet