Kategorie U17 má za sebou náročnou přípravu

7. 3. 2023
Redakce

OPAVA - Opavská sedmnáctka má za sebou devíti týdenní přípravu na jarní část sezony. Během ní se utkala s několika zvučnými soupeři, a v utkáních byla vyrovnaným soupeřem. Celou přípravu hodnotí trenér U17 František Metelka.

,,Celkově se zimní přípravou, která trvala dlouhých devět týdnů, panuje spokojenost. Splnili jsme to, co jsme měli naplánované, ať už po kondiční a silové stránce, tak také po herní stránce na hřišti. Samozřejmě pro někoho, kdo se na to dívá z pohledu výsledků, se nám až tak nevedlo, ale utkání s Karvinou, Pardubicemi a Brnem, která jsme prohráli, vypadaly po herní stránce velice dobře a může nás tak všechny těšit především právě předvedená hra. Ve všech utkáních jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem a ani v jednom zápase jsme vyloženě nepropadli. Svých nedostatků jsme si vědomi a budeme na nich pracovat," začal své hodnocení František Metelka.

,,Cíle do jarních bojů jsou totožné jako před sezonou. To znamená působení v horních patrech tabulky a být dominantní na hřišti, stejně jako jsme se prezentovali v posledním přípravném utkání v Třinci, ve kterém jsme zvítězili 5:0. Dílčími cíli pak jsou samozřejmě rozvoj jednotlivce a to jak po fotbalové, tak po lidské stránce," uvedl v závěru hodnocení trenér U17 František Metelka.


sdílet