Ve středu čeká Slezský FC utkání s Hlučínem

15. 1. 2013
Redakce

Po zápase v Žilině si opavští fotbalisté zahrají proti soupeři z nedalekého Hlučína. Zápas začíná ve středu 16. ledna v 15 hodin na umělé trávě v Kylešovicích.

Opavský tým opět vyšle do každého poločasu dvě různé jedenáctky. Nominace na zápas s momentálně 6. týmem tabulky MSFL doznala oproti utkání v Žilině tří změn.

Slezský FC hlásí dvě nové absence. „Robin Wirth netrénuje kvůli nemoci, Matěj Hrabina má zraněnou patu,“ řekl trenér David Vavruška.

Stejně jako proti Žilině není v nominaci ze zdravotních důvodů Radek Němec, jehož trápí zranění zad. Hrát nebude také Ondřej Ficek, který se po podzimním zranění ramene zapojil do přípravy, ale do zápasu s Hlučínem ještě nezasáhne.

Navrátilcem po problému s kolenem je Tomáš Mrázek, který bude na zítřejší utkání připraven. „Šanci ukázat se dostanou také mladí hráči Petr Uvíra a Jan Vybíral,“ dodal k nominaci David Vavruška.

Nominace na Hlučín

Binar, Hampel, Jukl, Jurečka, Kašný, Kostelný, Krčmařík, Kuděla, Květon, Metelka, Mrázek, Neubert, Partyš, Prokeš, Sedláček, Schaffartzik, Swiech, Šrom, Uvíra M., Uvíra P., Vybíral, Zapletal
sdílet