Sedmnáctka změřila síly s Gwarkem Zabrze

4. 3. 2016
Redakce

O P A V A – Také naše sedmnáctka v rámci dalšího přípravného zápasu změřila síly s polským Gwarkem Zabrze. Podobně jako výběr U-16 s tímto soupeřem uhrála remízu, v konkrétním vyjádřením se jednalo o výsledek 1:1.

Po prvním poločase opavský celek vedl nejtěsnějším možným rozdílem. Jedinou branku domácích vsítil Dybal. „Dnešní utkání mělo slušné tempo, soupeř disponoval dynamickými hráči, kteří nás nutili provádět všechny herní činnosti v rychlejším tempu. To některým fotbalistům dělá problémy, a tím pádem nás limituje v přechodové fázi po zisku míče,“ vysvětloval kouč sedmnáctky Radomír Hlaváč.

„Něco se nám povedlo, ale procento úspěšnosti by mělo být větší. Kluky chválíme za snahu dostávat do zápasu chtěné věci. Celkově nám utkání ukázalo, co jsme zlepšili, ale také co zlepšovat,“ dodal.

SFC Opava U-17 – Gwarek Zabrze 1:1 (1:0)
Branka Opavy: Dybal.
Sestava Opavy: Hub – Hartmann (41. Šefčík), Houdek, Štefka (55. Hartmann), Podraza – Dybal, Musila (41. Večerek) – Fusek, Hluchý (41. Šimíček), Stošek (41. Tomáš) – Veselý (65. Pučan). Trenér: Radomír Hlaváč.
sdílet