Šestnáctka porazila Baník Ostrava a postupuje do další fáze turnaje

27. 1. 2013
Redakce

Opavská šestnáctka v přímém souboji o vítězství ve skupině v turnaji „Memoriál Vlastislava Marečka“ na půdě Baníku Ostrava uspěla. Vyhrála skupinu bez ztráty bodu a postupuje do další fáze turnaje.

V posledním kole skupiny zajížděla naše šestnáctka potřetí na půdu soupeře, a to do Ostravy, kde si to v přímém souboji o prvenství ve skupině rozdala s domácím Baníkem.

„Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Prvních patnáct minut jsme soupeře dobře napadali a dostávali pod tlak. Pak jsme až do konce první půle přestali hrát aktivně a soupeři dávali hodně prostoru, kterého využíval k rychlým kombinacím, z nichž se dostával do zakončení. Po změně stran jsme postupně získávali herní převahu a po pěkných akcích vstřelili čtyři branky. Dnešním utkáním jsme zakončili boje ve skupině tohoto turnaje. Skupinu jsme vyhráli a postoupili do další fáze turnaje, což považujeme za úspěch a klukům za to musíme poděkovat,“ řekli po utkání trenéři Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.

FC Baník Ostrava U16 – SFC Opava U16 2:5 (1:1)
Branky SFC: Helebrand A. 3, Oberherr, Harazin.
Sestava: Kotala (41. Muczka) – Baránek, Tesařík, Vitoul, Janetzký – Berger, Večerek – Kirschner, Helebrand A., Petzuch – Harazin (40. Oberherr, 60. Harazin). Trenéři: Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.

Další snímky z utkání naleznete ve fotogalerii.


sdílet