Béčko remizovalo s Hlučínem, v poslední minutě dalo dva góly

22. 1. 2017
Redakce | Foto: Deník / František Géla

Opava – Opavská rezerva remizovala i svém druhém přípravném duelu. S nedalekým Hlučínem uhrála výsledek 3:3. V brance béčka se objevil Vilém Fendrich.

„S áčkem bych jel do Senice jako dvojka, pro mě bylo lepší zůstat tady a chytat,“ řekl opavský gólman Vilém Fendrich, který v úvodu zápasu svůj tým držel. „Nezačali jsme dobře. Soupeř byl dominantní na míči, měl šance. Nás podržel brankář Fendrich,“ řekl trenér opavské rezervy Lubomír Hrabina.

Hosté se během zápasu dostali do tříbrankového vedení. Pak snížil Ivan, kontaktní gól zařídil Pavelka a na konečných 3:3 srovnal Gebauer. „Měli jsme také šance, trefili jsme i břevno. V závěru se nám nakonec podařilo vyrovnat. Měli jsme lepší pohyb,“ podotkl Hrabina, který měl v sestavě Pavelku, jenž absolvoval testy v druholigových Vítkovicích.

„Je to mladý fotbalista, který potřebuje hrát. Ve Vítkovicích by moc šanci nedostával, proto se vrátil,“ řekl Hrabina.

Slezský FC Opava B – FC Hlučín 3:3 (1:1)
Branky: Ivan, Pavelka, Gebauer – Jančík, Heiník, Krejčí.
Opava: Fendrich (60. Hub) – Vitoul, Farský, Dřizgevič (46. Rychnovský), Mezera (60. Krivčík) – Ivan (46. Fišer), Metelka, A. Helebrand (46. Berger), Večerek (46. Pavelka) - Gebauer, Adamovský (70. Uvíra). Trenér: Lubomír Hrabina.
sdílet