Devatenáctka na úvod prohrála s Baníkem

8. 8. 2012
Redakce

I přesto, že jsme v utkání dvakrát vedli, odcházíme nakonec poraženi.

Naši nejstarší dorostenci zahájili nový ligový ročník prvním kolem v domácím prostředí proti Baníku Ostrava. V zajímavém utkání sice dva krát vedli, ale konečné skóre vyznívá přesvědčivě ve prospěch soupeře z Ostravy. „Porážka je vzhledem k průběhu utkání pro nás příliš krutá. Utkání se lámalo v polovině druhé půle, kdy jsme měli za nerozhodného stavu slibné příležitosti ke vstřelení branky, ale tyto akce jsme nedotáhli k brankovému úspěchu. Naopak soupeř dokázal i díky našeho přispění podobných příležitostí brankově využít a to dnes rozhodlo o výsledku“, krátce zhodnotili utkání trenéři Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.

Branky: 1. Jurečka 1:0, 37. Opatřil 1:1, 50. Lavrovič 2:1, 55. Špavelko 2:2, 76. Půda 2:3, 80. Šašinka 2:4, 84. Šašinka 2:5.

Sestava Opavy: Godula - Schuster, Oberherr, Dřízgevič, Mezera - Drexler (58. Uvíra), Zezulka - Továrek, Jurečka, Lavrovič - Kubalák. Trenéři: Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.

Sestava Ostravy: Varga - Fojtík, Špavelko, Javorek, Zlámal - Neumann (60. Mlčoch), Celba, L. Kundrátek, Taraba - Opatřil (60. Půda), Šašinka (88. Vojtuš). Trenéři: Radek Korytář a Milan Chalupa.


sdílet