Opava se představila v Prostějově

29. 11. 2017
Redakce

Opava – Opavská třináctka se po republikovém finále představila na Hané, kde ji čekal turnaj v Prostějově. Slezané odehráli pět zápasů, dva vyhráli, stejný počet prohráli a v jednom remizovali.

„Zúčastnili jsme se dobře organizovaného turnaje, hraného klasicky na šířku hřiště v počtu 7+1 hráčů v poli. Hrálo se na dvou hřištích současně, čili zápasy šly v rychlém sledu za sebou bez žádných velkých prodlev. Soupeři vesměs z jihomoravské části žákovské ligy měli svou kvalitu a všechny zápasy nás řádně prověřily. Ke spokojenosti mi však toho dnes chybělo spoustu. Klukům nemohu upřít snahu a maximální nasazení, ale náš herní projev se s kvalitou moc nepotkal. Ve spojení s halovým turnajem z předešlého dne máme stále co zlepšovat a na čem v tréninku pracovat,“ ohlédl se za turnajem trenér Marcel Klajmon.

Výsledky:
SFC Opava – FC Sparta Brno 2:1 (Radek Ligač, Bolek Dočkal)
SFC Opava – Valašské Meziříčí 1:0 (Jan Ulrich)
SFC Opava – Svratka Brno 1:3 (Bolek Dočkal)
SFC Opava – Slovácko 1:2 (Filip Kokeš)
SFC Opava – Prostějov 0:0

Soupiska Opavy:
Dan Bártek, André Bek, Adam Cileček, Bolek Dočkal, Lukáš Hrčka, Filip Kokeš, Radek Ligač, Robin Matýsek, Matyáš Pierník, Adam Sedláček, Daniel Sukdol, Dominik Stareček, Jan Ulrich, Patrik Wehowský. Trenér: Marcel Klajmon


sdílet