Fotbalisté mění kopačky za obsluhu v Bredě, přijďte se občerstvit

30. 1. 2018
Redakce

Opava – Fotbalisté Slezského FC budou ve čtvrtek 1. února po obědě obsluhovat v obchodním centru Breda & Weinstein Opava.

Úterní odpoledne na umělé trávě v Chlebičově patřilo v rámci tréninku nelítostné bitvě hráčů SFC Opava s bonusem pro poražené mužstvo na závěr.

Realizační tým čele s Romanem Skuhravým si připravil pro tři sedmičlenné výběry mix střelby, dovednostních soutěží a malých her. Mužstvo s nejmenším počtem bodů pak čekala odměna v podobě obsluhy ve vybraných restauracích obchodního centra Breda & Weinstein Opava ve čtvrtek 1. února v době od 12.30 – 14.00 hodin.

Černý Petr nakonec zůstal v rukou mužstva kolem kapitána Nemanji Kuzmanoviće, v jehož výběru se určitě k radosti všech fanoušků a fanynek objevil i miláček Joel Ngandu Kayamba.

Kdo tedy má čas a chuť si čtvrteční odpoledne nechat zpříjemnit obsluhou hráčů Slezského FC je srdečně zván do OC Breda & Weinstein Opava. Samozřejmostí je zápasové ustrojení všech níže jmenovaných hráčů.

Kdo a kde bude obsluhovat?

  • Restaurace U Babičky – Joel Ngandu Kayamba a Kryštof Lasák
  • Ka-Varna – Dominik Simerský a Nemanja Kuzmanović
  • Subway – Tomáš Jursa, Matěj Hrabina
  • Speciální cena: obsluha čerpací stanice Shell, obchodní zóna Opava-Kateřinky – Ondřej Kotlík a Marek Elek (čtvrtek 12.30 – 14.00 hodin)

Poděkování za zprostředkování patří marketingové pracovnici Slezského FC Janě Kolarczykové, marketingové manažerce OC Breda & Weinstein Anetě Křibíkové s podporou zástupců U Babičky a Ka-Varna Veronice Konopkové a za Subway Radku Häuserovi a zástupci čerpací stanice Luďkovi Domžalovi.


sdílet