Jaroslav Kolínek před zápasem s Pardubicemi

13. 3. 2013
Redakce

Jaroslav Kolínek se vyjádřil k tomu, jak se opavský tým chystá na zápas v Pardubicích, kde se Slezský FC představí v sobotu.

Do Opavy se včera vrátilo zimní počasí, ale přípravu týmu to nenarušilo. „Dnes jsme trénovali na přírodní trávě, ta trocha sněhu nám problém neudělala,“ řekl asistent trenéra Vavrušky.

K předchozímu zápasu Fotbalové národní ligy Jaroslav Kolínek dodal: „Nasazení, snaha a zaujetí tam bylo. Chyběl nám především klid s rozvahou. Potřebujeme setřást nervozitu a chytit se vstřeleným gólem.“

„Na sobotu se připravujeme jako na každý zápas. Soupeře máme zmapovaného, i když neodehrál zatím žádné mistrovské utkání. Na podzim působily Pardubice sebevědomě, snaží se hrát hodně rychle,“ řekl na adresu soupeře opavský trenér.

„My budeme chtít navázat na to, co jsme dělali celou přípravu. A moc dobře víme, že z venku musíme vozit body,“ zdůraznil Jaroslav Kolínek.

Proti Pardubicím nebudou moci kvůli karetnímu trestu nastoupit Jaroslav Kostelný s Lumírem Sedláčkem. „Poradíme si s tím. Dva vykartovaní hráči se nám naopak vracejí a máme tak z čeho vybírat. Přispět k tomu, abychom v sobotu bodovali, musí úplně všichni,“ řekl asistent Davida Vavrušky.

„Všichni pro to chceme udělat maximum. A to nejen v tomto konkrétním zápase, ale ve všech zbývajících. Budeme hrát tak, abychom se po posledním kole mohli podívat jeden druhému do očí. Věřím tomu, že to zvládneme,“ uzavřel rozhovor Jaroslav Kolínek.


sdílet