Informace pro fanoušky mířící do Varnsdorfu

27. 4. 2018
Redakce

Opava – Pro fanoušky, kteří se chystají podpořit fotbalisty Slezského FC v neděli přímo ve Varnsdorfu, si tamní klub připravil sérii organizačních informací. Jejich souhrn přinášíme níže.

1. Přístupové/odchodové trasy do/ze sektoru hostí:
Sektor hostí se nachází na tribuně. Vstup do sektoru je z ulice Erbenova (viz mapa uvedená níže).

2. Specifikace vstupů/východů do/ze sektoru:
Sektor hostí je vybaven jedním vstupem s pokladnou a dále několika brankami pro možný vstup a zásah pořadatelské služby, případně PČR.

3. Kapacita sektoru hostí a velikost sektoru hostí:
Celková kapacita sektoru hostí je 100 nekrytých míst k stání.

4. Technické vybavení sektoru hostí:
Sektor je vybaven dostatečným počtem mobilních WC, rovněž je pro fanoušky hostí zajištěno občerstvení.

5. Návrh zabezpečení sektoru:
Sektor bude zajištěn bezpečnostní službou, která na základě smluvního ujednání zajišťuje pořadatelskou službu pro FK VARNDORF a.s. a hasičským záchranným sborem.

Bude kladen důraz zejména na bezpečnostní prohlídky, rovněž bude prováděna namátková dechová zkouška na alkohol. Osoby pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek nebudou vpuštěny na stadion. Návštěvníci musí kromě Návštěvního řádu stadionu Kotlina dodržovat městskou vyhlášku, zejména část o zákazu používání pyrotechniky. V případě přestupku budou vyvozeny veškeré sankce, včetně případného uplatnění náhrady vzniklých škod.

Osoby, které jakýmkoliv způsobem poruší některý z bodů Návštěvního řádu stadionu FK VARNSDORF a.s. umístěného u vstupu do sektoru, nebudou vpuštěni na stadion, případně budou vyvedeni ze stadionu bez nároku na vrácení vstupného.

6. Návrh k distribuci vstupenek:
V sektoru hostí bude otevřena pokladna s prodejem vstupenek hodinu před utkáním. Cena vstupenky je 60,- Kč.


sdílet