Napodobí SFC basketbalisty? Jsou pro nás inspirací, tvrdí Skuhravý

11. 5. 2018
Redakce

Opava – Kostky jsou vrženy. Pokud opavští fotbalisté zvítězí na pražském Strahově, mohou slavit postup do nejvyšší soutěže. Trenér Roman Skuhravý věří, že se to podaří.

„V pátek dopoledne jsem byl běhat. Potkal jsem fotbalisty, jak jdou z tréninku. Bylo na nich vidět odhodlání v sobotu rozhodnout. Teď, když Hradec prohrál, věřím, že se jim to podaří. Tým má Opava kvalitní, k tomu dobrého trenéra,“ přišel se svým postřehem úspěšný basketbalový trenér a také fanoušek Slezského FC Opava Petr Czudek. „Opava do ligy patří, už kvůli fanouškům,“ dodal.

Trenér SFC Roman Skuhravý kontroval: „Předně bych chtěl pogratulovat opavským basketbalistům, k tomu jak famózně zvládli semifinálovou sérii s Pardubicemi. Jsou pro nás velkou inspirací. Taky nechceme nic odkládat a o postupu rozhodnout, co nejdříve.“

Slezané míří na Strahov jako favorit. „Čeká náš šikovný soupeř, který je kreativní směrem dopředu. Má ale mezery v defenzivě. Toho chceme využít,“ hledá cestu k úspěchu Roman Skuhravý a dodává: „Pokud se budeme prezentovat svou hrou, uspějeme. Jsem si jist.“

Je jasné, že na Strahově nenastoupí Jan Žídek, Pavel Zavadil a Zdeněk Pospěch. „Jsou to zkušení hráči, ale věřím, že se s tím vyrovnáme a tým, který nastoupí, bude úspěšný,“ uzavřel opavský trenér.

Sobotní zápas v Praze začíná v 10.15 hodin. Pokud budete na stadionu Evžena Rošického chybět, můžete utkání sledovat prostřednictvím streamu na webu sázkové kanceláře Fortuna, alternativou je textový on-line přenos na serveru Onlajny.com.

Stadion na mapě


sdílet