Vyprodáme stadion? Je to na vás! Vstupenky koupíte on-line

14. 5. 2018
Redakce

Opava – Fotbalisté Slezského FC si to ve středu 16. května od 17 hodin rozdají v jarním šlágru s druhou Příbramí. Přijďte podpořit opavský tým v boji o první místo tabulky a oslavit s ním návrat do nejvyšší soutěže po třinácti letech!

„Náš cíl jsme splnili. Věřím, že i kvůli tomu přijde na středeční zápas co nejvíc lidí. I když se hraje v pracovní den, bylo by fantastické vyprodat stadion. Strašně se těším, až postup všichni společně oslavíme,“ hlásí kapitán Nemanja Kuzmanović.

„Neberu žádnou výmluvu. Maximálně pro lidi, kteří pracují v atomové elektrárně, nebo pro chirurgy na sále. Berte si refundačky nebo neplacené volno,“ nabádá kouč Slezského FC Roman Skuhravý. „Hráči si zaslouží, ať jste ve středu na zápase. Není nic lepšího, než abychom si společně užili postup do ligy,“ hecuje opavský kouč.

Vstupenky jsou k mání on-line

Lístky si můžete zakoupit také přímo z pohodlí domova. Celý proces je velmi jednoduchý a zabere jen pár vteřin. Ušetříte tak čas strávený ve frontě u pokladny před zápasem.

Vstupenky na utkání s Příbramí »

Vstupenky na utkání si totiž můžete zakoupit on-line přes síť Ticketportal. Zároveň doporučujeme vytištění vstupenky, předejdete tak zbytečným komplikacím při nesprávném zobrazení kódu v některých typech mobilních telefonů.

Jak to funguje?

Stačí pouze kliknout na uvolněné místo k on-line prodeji, vyplnit kontaktní údaje a přejít na platbu on-line. Následně Vám na e-mail dorazí čárový kód, který si stačí vytisknout a při vstupu na stadion přiložit ke čtečce turniketu.

Lístky k dostání ve fanshopu, ve Sluně až ve středu

Lístky lze zakoupit také v prodejně Sluna na Horním náměstí 27 v Opavě. Kvůli rekonstrukci se ovšem Sluna tento týden otevře až ve středu 16. května od 12 hodin.

Vzhledem k uzavření Sluny budou vstupenky k mání ve fanshopu Slezského FC v úterý 15. května od 15 do 18 hodin.

„Žádáme fanoušky, aby si zakoupili lístky v předprodeji. Předejdou tak zbytečnému čekání ve frontě,“ řekl technický ředitel Slezského FC Opava Jaroslav Rovňan.


sdílet