Skuhravý po Příbrami: Kéž bychom se vyrovnali fanouškům

16. 5. 2018
Redakce

Opava – Fotbalisté Slezského FC ve šlágru Fortuna národní ligy s druhou Příbramí remizovali 1:1 a opavský kouč Roman Skuhravý s výkonem svého týmu před návštěvou sezony rozhodně nebyl spokojen. Proč?

„Rozumím tomu, že jsme postoupili do ligy a trochu to opadlo, ale zlobím se na to, jakým způsobem jsme hráli v prvním poločase. Byl to klasický obrázek českého hráče. Pokud si může ulevit, uleví. Na kluky se hrozně zlobím. Samozřejmě mě to ale přejde,“ přiznává Roman Skuhravý.

„V kabině jsem o přestávce udělal takovou bouřku jako nikdy a do druhé půle jsme vstoupili výborně. Místo toho, abychom to pojistili z obrovské šance Davida Puškáče, kdy jdeme ve dvou na brankáře, tak z protiútoku nedostoupíme volného hráče. Mezi Helošem (Matějem Helebrandem – pozn. red.) a Jardou Svozilem byla velká mezera a Příbram perfektně zakončila brejk,“ štve trenér Opavy.

Slezský FC byl přitom po většinu zápasu aktivnější. „Ve druhém poločase jsme měli víc šancí než soupeř. Z naší strany to ale bylo upachtěné utkání. Příbrami gratuluji k postupu,“ pokračuje kouč Slezanů.

Dopadlo na jeho tým sebeuspokojení? „Vůbec ne. Cítil jsem, že kluci chtějí vyhrát. Třikrát za sebou jsme remizovali 1:1. Šance jsme si vypracovali, ale hra nebyla dobrá. Předržovali jsme míče, byli jsme daleko od sebe a vyvrcholilo to bláznivým zákrokem Skácela a nedisciplinovaností Kayamby,“ mrzí ambiciózního trenéra.

Pozitivem zápasu byla fantastická kulisa. Duel s Příbramí sledovalo v Městských sadech 6 492 diváků. „To je ale důvod, proč jsem tak rozzlobený. Chtěli jsme si společně zažít euforii a my jsme dovolili, že tady slaví Příbram. Fanouškům patří obrovský dík. Máme je fantastické. Kéž bychom se jim tentokrát vyrovnali,“ dodává na závěr Roman Skuhravý.


sdílet