Lístky jsou pryč. Hostující sektor v Hradci je vyprodán

17. 5. 2018
Redakce

Opava – Utkání 29. kola Fortuna národní ligy mezi FC Hrasec Králové a Slezským FC Opava bylo vyhlášeno jako rizikové. Níže přinášíme důležité organizační informace ze strany hradeckého klubu. Zároveň je nutné zmínit, že bylo prodáno všech 225 vstupenek do hostujícího sektoru.

Přístupové a odchodové trasy do sektoru hostů: Vstup zajištěn z východní strany stadionu od Gočárova okruhu pod dohledem pořadatelské služby a Městské policie Hradec Králové.

Specifikace vstupu a východů do sektoru: K dispozici je samostatný vstup s jednou pokladnou.

Kapacita a velikost sektoru hostů: 225 míst k sezení (vstupenky jsou již vyprodány). Kapacita celého stadionu je 4 500.

Technické vybavení sektoru hostů: Sektor je vybaven samostatnými WC (TOI) pro muže a ženy o předepsané kapacitě a občerstvením.

Zabezpečení sektoru: Ostrahu sektoru zabezpečuje komplexně FC Hradec Králové (pořadatelská služba, policie ČR, Městská policie Hradec Králové + kamerový systém).

Osoby, které jakýmkoliv způsobem poruší některý z bodů Návštěvního řádu umístěného u vstupu do sektoru, nebudou vpuštěny, případně budou vyvedeny ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného.

Upozornění: Ostraha stadionu nebude vpouštět do sektorů domácích příznivců osoby, které by měly viditelně barvy nebo symboly hostujícího týmu, a bude je odkazovat do sektoru pro hosty (od Gočárova okruhu).


sdílet