Velká čest pro Slezský FC. Úspěšní fotbalisté zamíří na radnici

22. 5. 2018
Redakce

Opava – Takřka přesně po roce opavští fotbalisté společně s realizačním týmem a se zástupci vedení klubu vyrazí na Hlásku, kam je pozval primátor statutárního města Opavy Radim Křupala.

Úspěšný tým Slezského FC prožívá fantastickou sezonu. Čtyři kola před koncem Fortuna národní ligy si zajistil postup do nejvyšší soutěže, která se bude v Opavě hrát po dlouhých třinácti letech.

Hned po závěrečném utkání 30. kola s Frýdkem-Místkem, ve kterém si mohou zajistit i prvenství v soutěži, vyrazí opavští fotbalisté na radnici, kde se sejdou s vrcholnými představiteli města. Z Hlásky pak společně pozdraví případné fanoušky.

Vstupenky na derby s Frýdkem-Místkem »

Příznivcům, kteří by se chtěli vydat na Horní náměstí, doporučujeme vypravit se ze stadionu po ulicích Jaselská a Krnovská z důvodu minimalizace omezení silniční dopravy.

„Pozvání od pana primátora Radima Křupaly si velice vážíme. Pro nás všechny je čest, že se můžeme akce na radnici zúčastnit. Věřím, že fotbalisté už tak povedenou sezonu okoření prvním místem. Byla by to pěkná a stylová tečka postupového ročníku,“ říká technický ředitel Slezského FC Opava a vedoucí opavského áčka Jaroslav Rovňan. „V historii našeho klubu by šlo o vůbec první postup do nejvyšší soutěže z první příčky,“ dodává.

Lístky koupíte on-line, ve Sluně i ve fanshopu

Poslední zápas sezony se blíží. Už v pátek 25. května od 17 hodin v derby s Frýdkem-Místkem uzavřou fotbalisté SFC aktuální ročník Fortuna národní ligy. Vstupenky si můžete zakoupit on-line v síti Ticketportal, v prodejně Sluna (pondělí – pátek: 8:30 – 17:00) a ve středu 23. května od 15 do 18 hodin ve fanshopu Slezského FC.

V něm bude ve stejný čas probíhat výprodej produktů sezony 2017/2018 se slevou až 50 procent. Nabídka platí do vyprodání zásob. Srdečně Vás zveme na poslední utkání s Frýdkem-Místkem, těšíme se na Vaši návštěvu.


sdílet