Šestnáctka porazila Sigmu Olomouc

17. 3. 2013
Redakce

Opavská šestnáctka v posledním přípravném utkání před jarní částí sezóny porazila Sigmu Olomouc výsledkem 4:1.

V utkání hraném ve vysokém tempu se z vítězství nad silným soupeřem radovali mladí Opavané poté, co o své výhře rozhodli už v prvním poločase, kdy odskočili soupeři o tři branky.

„Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Celý první poločas jsme Sigmu dobře napadali a dostávali pod tlak, ze kterého pramenily její chyby a my je trestali brankami,“ zahájila své hodnocení zápasu trenérská dvojice Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.

„Po změně stran byl soupeř dvacet minut aktivnější a po zásluze vstřelil branku. Poté jsme hru vyrovnali a v závěru ještě navýšili skóre,“ popsali vývoj utkání trenéři.

„Kluky chválíme hlavně za první poločas, ve kterém se objevily prvky nacvičované v tréninku a dařilo se nám je přenést do zápasu. To je pro nás důležitější než samotný výsledek, z něhož však máme samozřejmě radost. Soupeř jako Sigma Olomouc se neporáží každý den. Nám se to povedlo už podruhé v řadě, což dokazuje, že to není náhoda,“ dodali trenéři opavské šestnáctky.

SFC Opava U16 – SK Sigma Olomouc U16 4:1 (3:0)
Branky SFC: Berger 2, Helebrand A., Adamovský
Sestava: Kotala (41. Muczka) – Helebrand M., Tesařík, Večerek, Baránek (41. Said Sámir) – Berger, Janetzký – Rybenský (67. Baránek), Helebrand A. (62. Petzuch), Petzuch (41. Harazin) – Adamovský (46. Vitoul). Trenéři: Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.


sdílet