Opava jede do Wroclawi. Bude překvapení, hlásí Rovňan

6. 7. 2018
Redakce

Opava – Třetí zápas s polským týmem je tady. Po Opole a Górniku Zabrze změří Opavští síly s účastníkem Ekstraklasy Slaskem Wroclaw. Utkání bude mít zvláštní náboj v tom, že oba fanouškovské tábory mají mezi sebou družbu.

Samotný přípravný duel bude mít předehrávku, kdy v hodinovém zápase na stadionu na ulici Oporowskiej 62 proti sobě nastoupí výběry fanoušků. V dresech SFC by se měli objevit i bývalí hráči Jaroslav Kolínek se Zdeňkem Partyšem. Utkání áček je na programu od šestnácti hodin.

„Chtěli jsme zápasy s těmito soupeři, a to venku. Přesně tak pro nás bude vypadat liga,“ řekl kouč SFC Roman Skuhravý. „Zápas v Górniku splnil naše očekávání. Věřím, že tomu tak bude i ve Wroclawi,“ přeje si opavský stratég. Ten ve čtvrtek nepostavil Puškáče, Schaffartzika nebo Radiče. V sobotu by tomu mělo být jinak.

V kádru Slasku najdeme i jednoho českého hráče a tím je bývalý hráč Sigmy Olomouc nebo pražské Sparty Kamil Vacek. Na utkání se očekává početná divácká návštěva. „Chci jen říci, že pro naše fanoušky máme jedno malé překvapení,“ hlásí technický ředitel Slezského FC Jaroslav Rovňan.

Duel startuje v sobotu 7. července od 16 hodin.


sdílet