Šestnáctka v přípravném utkání remizovala s Karvinou

24. 3. 2013
Redakce

Po odložení prvního jarního kola způsobené vlivem špatného počasí si místo něj opavská šestnáctka pozvala k dalšímu přípravnému utkání celek z Karviné. Tento zápas skončil remízou 1:1.

„Proti Karviné jsme chtěli navázat na náš výkon z minulého utkání s Olomoucí. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a vytvořili si několik slibných střeleckých příležitostí, ze kterých jsme ale vytěžili jen nastřelené břevno. Potom naše hra upadla do průměru, soupeř se osmělil a vstřelil nám branku,“ řekl k prvnímu poločasu trenér Radomír Hlaváč.

„Po změně stran byla hra vyrovnaná a my jsme měli snahu srovnat skóre, což se nám povedlo zhruba v polovině druhé půle. V závěru utkání se šance střídaly na obou stranách. Soupeř měl jednu, my dvě, ale v obou případech jsme nezvládli finální část,“ dodal trenér opavského týmu.

SFC Opava U16 – MFK OKD Karviná U16 1:1 (0:1)
Branka SFC: Helebrand A.
Sestava: Muczka (41. Kotala) – Helebrand M., Tesařík, Večerek (41. Vitoul), Said Sámir (68. Rybenský) – Berger (68. Večerek), Janetzký – Rybenský (41. Baránek), Helebrand A., Petzuch (68. Harazin) – Harazin (41. Adamovský). Trenéři: Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.

Zbývající snímky z utkání naleznete ve fotogalerii.


sdílet