Prohlášení představenstva SFC Opava

18. 6. 2013
Tisková zpráva

Představenstvo Slezského FC Opava na svém včerejším jednání s managementem provedlo podrobnou analýzu sezóny 2012/13. Pro další ročník stanovilo cíl postoupit zpět do Fotbalové národní ligy i přes snížený rozpočet v položce odměn hráčů A-týmu, který musí odpovídat úrovni hrané soutěže.

Představenstvo vzalo na vědomí definitivní rozhodnutí Karla Jarůška o ukončení působení ve Slezském FC po vypršení smlouvy platné k 30. červnu 2013. Ekonomicko-technický manažer Radim Matýsek a šéftrenér Daniel Kutty v reakci na sestup A-týmu a své vyjádření na schůzce s fanoušky dali své funkce k dispozici. Po dohodě s představenstvem a vzhledem k nutnosti zajištění kontinuálního fungování klubu a přípravy další sezóny pokračují ve vykonávání povinností plynoucích z jejich funkcí.

Představenstvo dále rozhodlo o přípravě změny organizační struktury klubu, jejímž výsledkem bude vytvoření pozice generálního manažera, který bude zodpovědný za řízení celého klubu.

„V tomto týdnu oslovíme vytipované kandidáty a věřím, že brzy budeme mít nového generálního manažera. S ním následně budeme řešit personální složení celého managementu,“ řekla předsedkyně představenstva Pavla Brady.


sdílet