Naši mládežníci nominováni do krajského výběru

24. 3. 2015
Redakce

O P A V A - Hned šest hráčů Slezského FC se dočkalo nominace do pátého kola Mezikrajské soutěže mezi Moravskoslezským KFS a Zlínským KFS ve věkových kategoriích U-13 a U-14. Jedná se o Tomáše Kirschnera, Dominika Kuču, Sebastiána Latoně, Jakuba Rolného, Lukáše Katschmarze a také Jakuba Vránu.

Obě utkání se ve středu 25. března uskuteční na našem stadionu v Městských sadech. Zápas třináctek má výkop v 11.00, čtrnáctky si kopnou do balonu od 12.45.

Případné omluvy hráčů se musí hlásit sekretáři MS KFS na telefonním čísle: 596 625 757 anebo mobilu: 739 067 134. Jestliže neúčast nebude nijak zdůvodněna, celá věc se postoupí disciplinárnímu řízení s finančním postihem. Nominace slouží zároveň jako omluvenka do školy.

Ukončení celé akce je ve 14.30. Pokud by hráč chtěl opustit výpravu na zpáteční cestě dříve, může tak učinit pouze s písemným souhlasem rodičů, ti si popřípadě mohou svého syna vyzvednout i osobně. Jinak všichni fotbalisté musí setrvat s výpravou až do konce akce.

Kromě kopaček, chráničů potažmo brankářské výstroje je nutno mít s sebou také průkaz pojištěnce a registračku. Sraz všech účastníků je stadionu v Městských sadech naplánován na 9.30.

Nominace týmu U-13 (ročník 2002)

SFC Opava: Tomáš Kirschner, Dominik Kuča, Sebastián Latoň, Jakub Rolný, Baník Ostrava: David Duda, Dominik Holaň, Josef Knedla, Marek Rakovcu, MFK Karviná: Patrik Goj, Lukáš Golasowski, MFK Frýdek-Místek: Timofej Barkov, Josef Bystričan, Jiří Hrušovský, Kryštof Merta, Kryštof Niesner, Vojtěch Wojatschke, FC Hlučín: Tomáš Buchvaldek, Alexandr Němček, David Stoklásek, Patrik Strokosz, Jan Szarzec, MFK Vítkovice: Jaroslav Harušťák.

Nominace týmu U-14 (ročník 2001)

SFC Opava: Lukáš Katschmarz, Jakub Vrána, Baník Ostrava: Petr Czedron, Dominik Hasala, Kevin Holub, Marek Kostka, Samuel Kulig, MFK Vítkovice: Lukáš Fryč, Tomáš Netolička, MFK Frýdek-Místek: Jan Fulnek, Lukáš Krajčo, Michal Kubáň, Luděk Maceček, MFK Karviná: Jan Holzer, Martin Kobza, Jaroslav Streit.

Realizační tým

Vedoucí akce: Radim Zajíc, trenéři U-13: Radovan Morong, Patrik Krabec, trenéři U-14: Jan Laslop, Petr Hrazdílek, vedoucí družstva: Miroslav Prepsl, Jaroslav Pandor, masér: Jan Kromus, hospodář akce: Albert Kotala.


sdílet