Hodnocení podzimní části sezony kategorie U18

21. 11. 2023
Redakce

Osmnáctka zakončila podzimní část sezony na čtvrtém místě, s bilancí osmi výher, čtyř remíz a tří proher. S tím však trenér Petr Zapalač není spokojen.

,,Já i celý náš tým jsme se v podzimní části seznamovali s MSDD, kvalitou soupeřů a celkovou úrovní této soutěže. V tabulce jsme po konci podzimní části na čtvrtém místě a s tím nejsme spokojeni. Důležité je, abychom si vyhodnotili, v čem jsme dělali chyby a naopak, v čem nám to fungovalo. V zimní přípravě se na to budeme chtít zaměřit," začal své hodnocení Petr Zapalač.

Tabulka MSDD-E st.

Na prvním tréninku 8. ledna hráčům řekneme cíl této přípravy. Máme vytyčené body, které chceme splnit, abychom se naše hra zkvalitnila a posunula výš. Teď je ale důležité, aby si hráči odpočinuli a užili si Vánoce. Na začátku pak očekávám odpočaté a správně nastavené hráče připravené bojovat v jarní části sezony," zhodnotil podzimní část sezony trenér kategorie U18 Petr Zapalač.

Statistiky hráčů

Střelci:

Sedláček - 7, Géryk - 6, Winkler - 4, Gebauer - 4, Ligač - 3, Mrovec - 3, Pawlik - 2, Glazar - 2, Pecník - 2, Blatný, - 2, Nováček - 2, Dědík - 2, Maculík - 1, Mrovec - 1, Patyk - 1, Vyležík - 1

Zápasy SFC Opava U18

sdílet