Klubovým statistikám vévodí Filip Blecha

28. 5. 2024
Redakce

V ligovém ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY 2023/2024 jsme nastoupili celkem ke třiceti zápasům, ve kterých jsme vstřelili třicet šest branek a stejný počet jsme jich inkasovali. Z pohledu defenzivy jsme tak čtvrtým nejlepším týmem ligy. Nejlepším střelcem našeho klubu je pak s osmi brankami Filip Blecha.

Co se týče vytíženosti, tak té vládne Filip Blecha, který odehrál 2576 minut z celkově možných 2700 minut. Druhým v pořadí je pak Miloš Kopečný, který ve dvaceti osmi zápasech nastoupil k 2516 minutám. Trojici nejvytíženějších hráčů uzavírá kapitán Jiří Janoščín, který ve dvaceti šesti zápasech odehrál 2299 minut.

V gólových statistikách je pak na prvním místě rovněž Filip Blecha, který na svém kontě má osm přesných zásahů, což ho řadí na desáté místo ligových statistik. Druhé místo pak v klubových statistikách patří Marzuqovi, který se trefil šestkrát. Trojici nejlepších střelců pak uzavírá se čtyřmi brankami Adam Ondráček.

Výraznou stopu v ligových statistikách zanechal také brankář Adam Richter, který si připsal ve dvaceti čtyřech utkáních sedm čistých kont a je tak na šesté pozici mezi brankáři.


sdílet