Ladislav Mužík podepsal dvouletou smlouvu

26. 6. 2024
Redakce

Do Opavy přestupuje pětadvacetiletý útočník Ladislav Mužík, který do Slezska přichází z pražských Bohemians. V Městských sadech podepsal dvouletou smlouvu.

Ladislav Mužík se s opavským týmem začal připravovat již v průběhu minulého týdne a naskočil také do prvního přípravného duelu proti B-týmu Olomouce. Nyní se oficiálně stal hráčem SFC.

,,Láďa Mužík je hráč, který má ligové zkušenosti a zároveň si již také prošel druhou ligou, ve které ukázal, že góly dávat umí. Věříme, že bude přínosem a slibujeme si od něj zejména zlepšení naši produktivity," řekl na adresu pětadvacetiletého útočníka místopředseda představenstva Martin Latka.

Na svém kontě má aktuálně 59 prvoligových startů, které posbíral v dresu Bohemians a také Mladé Boleslavi. Druhou ligu si pak během své kariéry vyzkoušel v dresu Pardubic a také Chrudimi, za kterou se v sezoně 2020/21 dokázal hned dvanáctkrát gólově prosadit.

,,Za angažmá v Opavě jsem rád. Potom, co mě kontaktoval pan Latka, tak jsem cítil, že ze strany Opavy je o mě velký zájem. To se mi potvrdilo také po pohovoru s trenérem Zápotočným. Celkově na mě jednání s Opavou udělalo obrovský dojem. I proto mě těší, že všechno takto dopadlo a já můžu být součástí klubu, za který budu tvrdě bojovat. Máme nějaké cíle před nadcházejícím soutěžním ročníkem, takže pevně věřím, že je dokážeme naplnit," nešetřil superlativy Ladislav Mužík po podpisu smlouvy.

Láďo, vítej a hodně štěstí!


sdílet