Jakub Rezek pokračuje v Opavě

3. 7. 2024
Redakce

Šestadvacetiletý záložník Jakub Rezek, který do Opavy přišel v průběhu minulé sezony z Karviné, podepsal nový dvouletý kontrakt.

Odchovanec Slovácka, který má na svém kontě aktuálně 67 prvoligových utkání, ve Slezsku podepsal smlouvu do 30. června 2026. Zkušenosti s první ligou sbíral kromě Slovácka také v Hradci Králové a Pardubicích. Před přestupem do Opavy pak působil v Karviné, kde zasáhl celkem do 24 utkání, ve kterých zaznamenal dvě branky. V minulé sezoně pak ve žlutomodrém dresu naskočil celkem do osmnácti druholigových duelů a zahrál si také v semifinále MOL Cupu s pražskou Spartou.

,,O mém setrvání v klubu rozhodlo především to, že jsem tady spokojený. V klubu a ve Slezsku se mi líbí. Je tu dobrá parta, dobrý fotbal i stadion, takže to nebylo těžké rozhodování. Na novou etapu v Opavě se moc těším, protože jsem v poslední době střídal angažmá a chtěl jsem už někde zakotvit. Pro tento svůj záměr jsem si asi nemohl vybrat lepší klub, než je Opava," uvedl k podpisu nové smlouvy Jakub Rezek.

,,Jsem rád, že jsme se s Kubou domluvili na nové smlouvě a že bude v Opavě působit i nadále. Je to již zkušený hráč a já věřím, že naplno ukáže svůj potenciál a bude naší velkou ofenzivní zbraní," řekl místopředseda představenstva Martin Latka.


sdílet