Tisková konference: Slezský vstupuje do nové sezony 2024/25

17. 7. 2024
Redakce

Pátečním podvečerním zápasem s Vlašimí (18:00) vstoupí Slezský do nové sezony 2024/2025. V nových dresech, s novými tvářemi i ambicemi, které byly dnes představeny na předsezónní tiskové konferenci za účasti vedení klubu, trenéra Tomáše Zápotockého a kapitána Jiřího Janoščina.

Tradiční tiskové konference před zahájením nového soutěžního ročníku se zúčastnil jednatel společnosti A.I.K. spol. s.r.o., která je stoprocentním vlastníkem klubu, Andrej Krajíček, předseda představenstva klubu Tomáš Hůlovec, místopředseda představenstva klubu zodpovědný za sportovní část Martin Latka, hlavní trenér A-mužstva Tomáš Zápotočný a kapitán A-týmu Jiří Janoščin.

„Kádr doznal celé řady změn, protože jsme chtěli kabinu okysličit. Co se týká příchodů, tak o dvou ještě stále intenzivně jednáme. Každopádně chceme přivést hráče do základní sestavy. Uvidíme, zda se nám to podaří dořešit ještě v tomto týdnu. Samozřejmě i my čekáme na to, jak budou ligové týmy uzavírat své soupisky,“ podotkl Martin Latka.

Zároveň finalizujeme dohodu také s Liborem Kozákem a věřím, že vše co nejdříve dotáhneme. Do prvního utkání nicméně ale ještě nezasáhne," dodal Martin Latka.

„Pro fanoušky jsme přichystali i mnoho novinek mimo trávník. Pří utkání se Śląskem Wrocław jsme představili nové dresy, s tím, že nás čeká ještě také představení nové venkovní sady. Zároveň jsme přišli s novou grafickou komunikací, kterou již můžete vidět na našich komunikačních kanálech a do nové sezony vstupujeme také s novým mottem #ZAOPAVU. Pro fanoušky pak chceme přinášet nový zajímavý obsah tak, aby fanoušky bavil," uvedl předseda představenstva Tomáš Hůlovec.

VIDEOZÁZNAM TISKOVÉ KONFERENCE

ONLINE TEXTOVÝ PŘEPIS TISKOVÉ KONFERENCE



sdílet