Informace pro fanoušky před utkáním s Brnem

26. 7. 2024
Redakce

V druhém domácím utkání v řadě nás, v rámci 2. kola Chance Národní Ligy, čeká FC Zbrojovka Brno. Výkop pátečního duelu je naplánován na 18:00. Nenechte si proto ujít informace spojené s tímto utkáním.

OTEVŘENÍ STADIONU V MĚSTSKÝCH SADECH

Výkop dnešního utkání s Brnem je naplánován na 18:00 a brány Městského stadionu se pak již tradičně otevřou hodinu před utkáním, tedy v 17:00.

PARKOVÁNÍ A DOPRAVA NA ZÁPAS

Žádáme fanoušky, aby využili primárně parkoviště u Střelnice, basketbalové haly a také městskou dopravu.


PARTNER UTKÁNÍ A POLOČASOVÁ SOUTĚ

Jako tradičně se můžete těšit na poločasovou soutěž s partnerem utkání, kterým je společnost RITSCHNY kovošrot a sběrné suroviny, s.r.o


ŽLUTOMODRÁ OPAVA

Pro fanoušky je připraven, jako při každém domácím utkání, zápasový magazín ŽLUTOMODRÁ OPAVA. Zápasový zpravodaj bude možné zakoupit na pokladnách při vstupu na stadion za 20 Kč. Zápasový bulletin bude k dostání také v on-line podobě a můžete si ho naskenovat QR kódem u všech vstupů na tribunu. Těšit se můžete především na povídaní s odchovancem klubu, Liborem Kozákem, který se do klubu vrátil po šestnácti letech. V rubrice INSIDER pak najdete rozhovor s novým asistentem trenéra Ondrou Gazdošem.

OBČERSTVENÍ NA STADIONU

Ve stáncích s občerstvením bude znovu možné, stejně jako v minulé sezóně, platit kartou. Některé pochutiny budou navíc znovu roznášeny i přímo na tribuny.


FANSHOP

K dispozici bude prodejní stánek u Opavice mezi tribunami A a G, který nahradí kamennou prodejnu. Ve stánku bude možné platit kartou a naleznete zde vše potřebné od nejrůznějších suvenýrů až po šály nebo bundy. V průběhu utkání pak bude možné zakoupit vybrané produkty také na tribuně, kam budou prodejci roznášeny. U prodejců na tribuně lze platit jen hotově. Pro platbu kartou využijte stánek mezi tribunami A a G. Kamenný FANSHOP v hlavní tribuně byl během zimy přestěhován do nákupního centra OC Breda&Weinstein.

VSTUPENKY/PERMANENTKY

Permanentkáři mají vstup na utkání zajištěn v rámci své permanentní vstupenky. V případě, že máte zakoupenu permanentní vstupenku na sezonu 2024/25 a budete mít u vstupu problém s nefunkční permanentkou, využijte prosím prostor bývalého FANSHOPU, kde vám bude permanentka aktivována.

Upozorňujeme všechny zájemce, že nové permanentní vstupenky lze zakoupit a vyzvednout pouze ve fanshopu, který se nachází v OC Breda, nikoliv na stadioně. Zároveň se jedná o poslední možnost, jak si permici na novou sezónu pořídit ještě před dnešním utkáním.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách. Pokladny, stejně jako celý stadion, budou otevřeny hodinu před utkáním, tedy od 17:00, na pokladnách je možné platit také platební kartou.

U vstupů na stadion budou jasně vyznačeny vchody, které budou vyhrazeny pro permanentkáře a majitele lístků, kteří si je zakoupili v předprodeji. Samostatné pokladny pak budou vyznačeny pro fanoušky, kteří budou chtít zakoupit lístky v den utkání na pokladně.

Zároveň doporučujeme všem fanouškům, aby si lístek na utkání zakoupili v předprodeji a vyhnuli se tak čekání ve frontě na lístek a na stadion se tak dostali pohodlně a bez čekání.

Žádáme všechny fanoušky, aby si vstupenky zakoupené online vytiskli a předešli tak komplikacím před vstupem na stadion. Při tomto utkání nebudou k dispozici mobilní čtečky.

Ceník jednorázových vstupenek pro sezonu 2024/25 – den zápasu

Jednotné vstupné
Tribuna A 160 Kč
Tribuny F, G, H 140 Kč
Zlevněné vstupné (OSOBY VE VĚKU 65+, DĚTI DO 15 LET, STUDENTI S ISIC)
Tribuna A 130 Kč
Tribuny F, G, H 110 Kč
Držitelé průkazu ZTP a ZTP/P mají slevu 50%.

Děti do 6 let věku mají vstup na stadion ZDARMA, nicméně bez nároku na místo.



sdílet