Organizační informace k utkání se Slavií

3. 10. 2024
Redakce

Přinášíme vám důležité informace před domácím utkáním s SK Slavia Praha B, které odehrajeme na Městském stadionu Lumíra Kota v Hlučíně. Věnujte tedy prosím těmto informacím zvýšenou pozornost.

Již v neděli se Slezský v rámci 12. kola Chance Národní Ligy představí v Hlučíně proti rezervě pražské Slavie. Výkop utkání je naplánován na neděli 6. října od 14:00.

Vstupenky na utkání

Fanouškům doporučujeme, aby si zakoupili vstupenky na utkání s předstihem již nyní v předprodeji tak, aby se, vzhledem k menšímu počtu pokladem na stadionu v Hlučíně, vyhnuli frontám při nákupu vstupenek na místě v den utkání. Zároveň je cena lístku v předprodeji také výhodnější než cena lístku na místě v den utkání.

V případě zakoupení vstupenky v předprodeji ji není potřeba tisknout. Stačí ji mít u sebe pouze v elektronické podobě na mobilním telefonu.

Vstupenky na utkání se Slavií je možné zakoupit zde.
Vstupné
V předprodeji 70 Kč
Na místě 100 Kč
Zlevněné vstupné (OSOBY VE VĚKU 65+, DĚTI DO 15 LET, STUDENTI S ISIC)
V předprodeji 50 Kč
Na místě 80 Kč

Držitelé průkazu ZTP a ZTP/P budou mít možnost si zakoupit vstupenku na pokladnách v den utkání a to za cenu 50 Kč. Děti do 6 let věku mají vstup na stadion ZDARMA, nicméně bez nároku na místo

Informace pro permanentkáře

Všichni držitelé permanentních vstupenek mají vstup na nedělní utkání s rezervou pražské Slavie zajištěn v rámci své permanentky. Nemusí si tedy kupovat, ani nikterak zajišťovat, jednorázovou vstupenku. Stačí na utkání dorazit s klasickou permicí, kterou se prokážou při vstupu na stadion.

Parkování v okolí stadionu

Doporučujeme všem fanouškům parkovat na vlakovém nádrží v Hlučíně, které se nachází v těsné blízkosti stadionu. Lze parkovat také na ulici Dr. E. Beneše nebo také na ulici U stadionu. Omezený počet míst bude k dipozici také v areálu Městského stadionu. Další alternativou je pak parkoviště u supermarketu Penny, které je vzdáleno cca 7 minut pěšky nebo na Mírovém náměstí, odkud cesta trvá 11 minut.

Doprava a spojení

V případě veřejné dopravy lze využít náhradní autobusové spoje, které z Opavy vyjíždějí z Východního nádraží v 11:42 a 12:42. Zpáteční spoj má poté odjezd z vlakového nádraží v Hlučíně v 16:31 nebo 17:31.

Dva autobusy vypraví také klub, které budou přistaveny na autobusové zastávce na ulici Nákladní (Pod OC Breda). Odjezd autobusů je ve 12:45. Počet míst v autobusech je však omezený na 98 míst a své sedadlo si tak musíte zajistit prostřednictvím zakoupení symbolické jízdenky v hodnotě 1 Kč. Jízdenku lze zakoupit přes klubový e-shop. Odjezd zpátky do Opavy je pak v 16:15.

Klubová jízdenka do Hlučína


sdílet