Slezský fotbalový club Opava navazuje spolupráci se společností Ortopedie - Nandana Opava s.r.o.

8. 9. 2022
Redakce

Slezský se nově dohodl na spolupráci se společností Ortopedie - Nandana Opava s.r.o.. Díky této spolupráci bude mít možnost ještě více zkvalitnit péči o zdravotní stránku hráčů.

,,Jako dlouholetý fanoušek SFC Opava si pamatuji, jak jsem poprvé navštívil utkání Ostroje Opava, který z pozice hlavního trenéra tenkrát vedl pan Alois Sommer. Byl to silný zážitek, který ve mně přetrval dodnes. Proto jsem neváhal ani minutu, když jsem byl osloven ze strany SFC Opava ke vzájemné spolupráci. Líbila se mi koncepce nového vedení a velice profesionální a korektní přístup jak pana Sigmunda, tak také pana Petříka. Našim cílem bude vytvoření komplexního zdravotního servisu s individuálním přístupem pro hráče. Aktuálně se v této fázi jedná o spolupráci primárně zaměřenou na péči pro profesionální hráče Slezského fotbalového klubu." uvedl primář MUDr. Jiří Stošek.

,,Uzavřeli jsme spolupráci s firmou, která má ke sportu, díky své specializaci, velice blízko. Spolupráci chceme zacílit zejména na zdravotní stránku hráčů, která je pro nás velmi důležitá. I to, že má společnost Nandana jednu ze svých poboček přímo v Opavě, hrálo při společných jednáních podstatnou roli," okomentoval nově uzavřenou spolupráci předseda představenstva Lukáš Petřík.

Společnost Ortopedie — Nandana s.r.o. se zabývá hlavně ortopedíí a fyzioterapií , diagnostikou a léčbou poruch pohybového aparátu, jako tým se věnuje jak sportovcům, tak všem pacientům, kteří trpí poruchami pohybového aparátu. Velký důraz pak klade zejména na prevenci. Zavádíme moderní postupy, důležitý je individuální přístup ke každému pacientovi, v operativě nabízíme tzv. miniinvazivní přístupy. Pobočky pak má jak v Opavě, tak také v Bruntále a Ostravě.


sdílet