Informace pro fanoušky před duelem s Prostějovem

18. 5. 2023
Redakce

Slezský čeká v rámci 28. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY důležitý duel s Prostějovem. Výkop utkání je na programu v pátek 19. května v 17:00.

OTEVŘENÍ STADIONU V MĚSTSKÝCH SADECH

Zápas s Prostějovem má výkop v 17:00, brány Městského stadionu se tedy otevřou tradičně hodinu před utkáním, tedy v 16:00.

PARTNER UTKÁNÍ A POLOČASOVÁ SOUTĚŽ

Ani při utkání s Prostějovem nebude chybět poločasová soutěž, kterou již tradičně bude střelba na bránu. Chyťte o poločase míč a dorazte soutěžit o zajímavé ceny s partnerem utkání, kterým je společnost Auto Heller.

ŽLUTOMODRÁ OPAVA

K dispozici bude také zápasový magazín ŽLUTOMODRÁ OPAVA, který bude možné zakoupit na pokladnách při vstupu na stadion a také u hostesek roznášejících občerstvení po tribunách. Můžete se v něm těšit například na rozhovor se Solomonem Omalem, který aktuálně v Opavě hostuje právě z Prostějova a v části INSIDER si pak můžete přečíst povídání s dlouhodobým opavským trenér, bývalým hráčem a současným asistentem u A-týmu, Lukášem Černínem. Cena magazínu je 20 Kč.

OBČERSTVENÍ NA STADIONU

Ve stáncích s občerstvením bude znovu možné, stejně jako v předešlých utkáních, platit kartou. K dispozici bude znovu i cigáro v housce a také bagety s kuřecím masem. Některé pochutiny budou navíc znovu roznášeny i přímo na tribuny.

FANSHOP

Již tradičně pro vás bude otevřen kamenný fanshop v hlavní tribuně. K dispozici bude také prodejní stánek u Opavice mezi tribunami A a G a v průběhu utkání pak bude možné zakoupit vybrané produkty také na tribuně, kam budou prodejci roznášeny.

VSTUPENKY/PERMANENTKY

Permanentkáři mají vstup na utkání zajištěn v rámci své permanentní vstupenky.

Jednorázové vstupenky jsou v předprodeji za zvýhodněnou cenu 50 Kč v síti Ticketportal a je možné je zakoupit zde. Za 50 Kč je možné vstupenky koupit do dnešní půlnoci. V pátek již budou k dostání za jednotnou cenu 80 Kč.

Vstupenky budou k dispozici také na pokladnách v den zápasu, znovu za jednotnou cenu 80 Kč. Pokladny budou otevřeny hodinu před utkáním, tedy od 16:00 a na pokladnách je možné platit také platební kartou. Vstupenky do sektoru hostů budou rovněž v prodeji na pokladně před utkáním.

U vstupů na stadion budou jasně vyznačeny vchody, které budou vyhrazeny pro permanentkáře a majitele lístků, kteří si je zakoupili v předprodeji. Samostatné pokladny pak budou vyznačeny pro fanoušky, kteří budou chtít zakoupit lístky v den utkání na pokladně.

V případě, že někdo z permanentkářů u vstupu bude mít problém s nefunkční permanentkou, využijte prosím fanshop, kde vám pomohou tento problém vyřešit.

MAPA AREÁLU



sdílet