Po remíze proti pražské Spartě nás doma čeká Radova Dukla

14. 9. 2023
Redakce

Slezský v pátek 15. září čeká v Městských sadech duel s aktuálně vedoucí Duklou. Opavští se proti svěřencům Petra Rady pokusí navázat na poslední vzájemný domácí souboj, ve kterém na Duklu vyzráli.

V posledním kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY před reprezentační přestávkou, se svěřenci Miloslava Brožka střetli s rezervou pražské Sparty. Opavští po celý zápas diktovali tempo hry a byli aktivnějším týmem. Na Surovčíka v bráně však vyzrát nedokázali a z Prahy si tak odvezli bod po bezbrankové remíze.

Pražská Dukla zažívá skvělý start do nového soutěžního ročníku, když z doposud osmi odehraných kol dokázala zvítězit hned pětkrát. K tomu přidala dvě remízy a jen jednou se svěřenci Petra Rada vraceli domů s prázdnou. To když ve druhém kole nedokázali najít recept na Vyškov, se kterým padli 2:4.

Dukla se může opřít zejména o dva čtyřgólové střelce, Zeronika a Šeberleho. Tři branky pak má na svém kontě Matějka.

Nejvýraznějšími posilami Dukly pak je bezesportu zkušený útočník Michal Škoda, který do Prahy přišel jako volný hráč po konci v Českých Budějovic a také Tomáš Vondrášek, který přišel z Teplic, rovněž jako volný hráč.

Poslední vzájemné utkání oba celky sehrály v listopadu loňského roku, kdy se na Julisce body dělily po remíze 1:1. Bod za remízu vystřelil opavským v 65. minutě Samuel Šigut, který již nyní obléká dres Českých Budějovic.



sdílet