Dorostenci z U16 otočili utkání proti olomoucké Sigmě

5. 12. 2023
Redakce

Šestnáctka zvládla i druhé své představení v rámci Memoriálu Vlastislava Marečka, když v dramatickém utkání dokázala otočit utkání s olomouckou Sigmou. Přitom ještě v poločase svěřenci Davida Sedláře prohrávali o tři branky. Díky čtyřem přesným trefám však vítězství zůstalo v Opavě. V sobotu pak dorostence z U16 čeká na UT v Kylešovicích Sparta.

Slezský FC Opava U16 - Sigma Olomouc U16 4:3 (0:3)

Branky: 2x Dočkal, Brož, Hladký

Opava: Poláček, Vincker (60. Matýsek), Vychodil (45. Mac), Faldýn, Slanina (60. Tihelka), Halfar (60. Richter), Lazar (60. Dobiáš), Ambrož (46. Brož), Balint (46. Dočkal), Kramář (78. Bolík), Bolík (60. Hladký)

,,Nejdříve bych chtěl poděkovat všem, kteří se postarali o to, že utkání se mohlo vůbec odehrát. Dneska se ukázala krása sportu, protože v poločase prohrávat 0:3 a otočit na 4:3, je přesně to, proč hrajeme fotbal. Utkání jsme začali velmi dobře a myslím, že po celé utkání jsme hráli aktivně a byli jsme lepším týmem. Olomouc ale ukázala svou sílu a potrestala skoro každou naší chybu. Musím před všemi kluky smeknout, protože se semkli jako tým a dokázali ve druhém poločase po prostřídání zápas otočit. Kluci si dokázali, že se můžou měřit s každým týmem a všichni se těšíme jak v sobotu vyzveme Spartu! Tímto bych chtěl všechny příznivce fotbalu pozvat v sobotu od 13:30 do Kylešovic," uvedl po utkání trenér U16 David Sedlář.


Související fotogalerie

sdílet