Slezský navazuje partnerství se společností Schöck-Wittek s.r.o.

9. 2. 2024
Redakce

Slezský fotbalový club Opava nově uzavřel partnerství s opavskou společností Schöck-Wittek s.r.o., která je provozovatelem Health Parku, což je špičkové wellness centrum, které nabízí širokou paletu aktivit a služeb pro váš volný čas.

V Health Parku najdete pod jednou střechou fitness zónu s rozmanitou nabídkou posilovacích strojů a kvalitně vybavenou kardio částí. O patro výše na vás pak čeká moderně zařízená funkční zóna a k dispozici je také prostorný aerobní sál, ve kterém probíhají cvičební lekce se zkušenými instruktory.

Součástí komplexu je také rozsáhlá SPA zóna, kde se můžete těšit na relaxační a ochlazovací bazén, whirlpool, kneippův chodník, solnou a aroma páru, finskou a bylinkovou saunu, infrasaunu a saunu pod širým nebem. Nechybí zde ani prostor pro odpočinek a bar pro vaše osvěžení, přičemž Health Park má v nabídce také různé druhy masáží, ze kterých si určitě vybere každý.

„Nově se nám podařilo uzavřít spolupráci se známou a zaběhnutou společností Schöck-Wittek s.r.o., která provozuje fitness zónu a wellness centrum v Opavě. Věřím, že možnosti, které se nám nyní v Health Parku otevřeli, ocení nejen naši hráči, trenéři ale také partneři, protože i pro ně zde během roku chystáme zajímavý event. Tímto bych chtěl poděkovat panu Marcelu Wittkovi, jednateli společnosti Schöck-Wittek s.r.o., který byl otevřený všem našim nápadům a v plné míře podpořil nově vznikající partnerství," uvedl předseda představenstva SFC Lukáš Petřík.

„Naší hlavní myšlenkou v Health Parku je propojení sportovních aktivit s relaxací a zaměření se na komplexní regeneraci celého těla. O to více nás těší, že nyní po navázání spolupráce s SFC Opava mohou jeho členové v plné míře využívat všechny naše nabízené služby. Pevně věříme, že díky tomu nemalým dílem přispějeme k jejich ještě lepším sportovním výkonům," dodal jednatel společnosti Ing. Marcel Wittek.


sdílet