Před odjezdem na soustředění na Slezský čeká slovenská Bánová

9. 2. 2024
Redakce

Slezský se ještě před svým odjezdem na soustředění utkání na umělé trávě v Kylešovicích s Bánovou, celkem z třetí slovenské ligy. Utkání má výkop v sobotu 10. února v 9:15.

Slezský poslední dvě přípravná utkání odehrál na domácím hřišti. Dohromady v nich nastřílel deset branek, přičemž jen třikrát inkasoval. Šest branek si odvezli fotbalisté Startu Brno, čtyři pak fotbalisté Hlučína. Jelikož do čtvrtfinále MOL Cupu zbývá už jen 16 dní, je duel s Bánovou posledním domácím přípravným zápasem. Generálku na jarní část sezóny totiž Slezský sehraje v Trenčíně, kde se utká s tamním AS.

>>Vstupenky na Duklu<<

Celek z Bánové aktuálně působí ve třetí nejvyšší slovenské lize, kde ve skupině Západ drží 13. příčku. V přípravě na jarní část sezony pak fotbalisté Bánové zatím nastoupili do dvou přípravných utkání, přičemž obě prohrály. Nejprve neuspěli s celkem ŠK LR Crystal Lednické Rovne, ve druhém přípravném utkání pak nestačili na Námestovo.

Oba celky se spolu střetly již v loňském roce, když si Slezský se slovenským soupeřem poradil 4:1.

Duel s Bánovou bude o to zajímavější, že hlavním partnerem Bánové je pak rovněž společnost A.I.K. spol. s.r.o. pana Andreje Krajíčka, který je novým majitelem opavského klubu.

Přípravné utkání na umělé trávě v Kylešovicích startuje v sobotu 10. ledna v 9:15.


sdílet