Remízový víkend pro dorostence z U19 a U17

4. 3. 2024
Redakce

Gólově bohaté utkání bylo k vidění v Kylešovicích, kde se U17 utkala s Wodzisławí. Diváci mohli vidět hned dvanáct branek a také hattrick Prohászky. Přestřelka však nakonec vítěze nenalezla, neboť se oba týmy rozešly smírně 6:6. Remizovala také devatenáctka, která s A-týmem Kobeřic remizovala 0:0.

Slezský FC Opava U19 - FK Kobeřice 0:0 (0:0)

Opava: Kramář (60. Martinák), Hendrych Vít (60. Vladař), Hejhal (20. Dědík), Buchta, Cileček (60. Strnadel), Hendrych Kryštof, Kokeš, Blahut (60. Vyležík), Pecník, Panyla (45. Baar), Endrych

,,,V posledním zápase přípravy nás měl prověřit mužský fotbal v podobě FK Kobeřic. Myslím si, že utkání splnilo přesně to, co jsme očekávali. Bohužel jsme nebyli schopni proměnit příležitosti, které jsme si vypracovali a očekával bych větší kvalitu na poslední čtvrtině hřiště! Každopádně nás už čeká soutěž, kdy začínáme už teď v sobotu proti Karviné a jenom samotná soutěž nás prověří jak na tom doopravdy jsme," velí před začátkem jarní části sezony trenér U19 František Metelka.

Slezský FC Opava U17 - Odra Wodzisław Śląski U17 6:6 (2:1)

Branky: 3x Prohászka, 2x Kramář, Kropáček

Opava: Maitner (46. Brindžák), Tkazcyk (46. Haloda), Faldýn, Oravec (46. Vychodil), Novotný, Brož, Hladký (55. Jančík), Masopust (55. Oravec), Prohászka, Bolík (46. Kropáček), Kramář (65. Bolík)

,,Potkali jsme se vcelku se zajímavým soupeřem. V prvním poločase jsme měli dobrý pohyb. Vytvořili jsme si spoustu šancí a podařilo se nám vstřelit dvě branky. Řekl bych, že jsme měli první půli plně pod kontrolou. Druhý poločas už byl chaos, padlo devět branek a hrálo se nahoru dolů. Obrovský problém nám dělalo silové pojetí soupeře. Co se týče obdržených branek, tak jediné pozitivní je, že soupeř nám nedal žádný gól, kdy by nás přehrál. Všechny branky byly po našich laciných ztrátách. Doufám, že jsme dobře připraveni na začátek sezóny. Musím říct, že je z naší strany super to, že v základní sestavě jsme měli šest hráčů ročníku 2008, pro které to může být slušná příprava pro případnou dorosteneckou ligu," okomentoval gólově bohaté utkání trenér U17 Jakub Swiech.



Související fotogalerie

sdílet